Örümcek Adam'a Ön Sipariş Ekstrası

Cosmic Spider Man oyuna bambaşka bir hava katabilir.
04.04.2010 03:08 Ersin Kılıç

 
     Oyun satış sistemlerinde Kuzey Amerika'da önemli bir teşkil eden Gamestop, bugün yaptığı açıklama ile geçtiğimiz günlerin en önemli duyurusu olan Spider Man : Shattered Dimension'un ön sipariş ekstrasını duyurdu.
 
     Oyunu Gamestop'tan ön sipariş ile alan oyunseverler oyunun tüm versiyonları, yani Xbox 360, PS3, PSP ve DS için ekstra bir karakter kostümünün sahibi olacaklar. Bu özel kostüm ise Cosmic Spider Man olacak. Ayrıca bu kostüme özel bazı özel hareketlere de sahip olacağız.
 
     Beenox firması tarafından yapımı devam eden Spider Man : Shattered Dimension, 4 farklı boyutta işleyen Örümcek Adam çizgi romanından iki boyutun ikayesini bizlere sunacak. Oyunda Amazing Spider Man ve Noir Spider Man hiayelerine şahitlik edeceğiz. Yeni Örümcek Adam oyununun sene sonunda raflarda yer alması bekleniyor.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SpongeBob's Truth or Square Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 1 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 2 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler