CoD: Black Ops'a İki Özel Paket

12.08.2010 19:12 Samet Konuksal


 
 
     Temmuz ayının sonlarında ortaya çıkan Call of Duty: Black Ops'un koleksiyon paketleri, resmi olarak duyuruldu. Prestige ve Hardened isimli bu iki paket, sadece Xbox 360 ve Playstation 3 için satışa sunulacak.  
 
     Bu paketlerden Hardened Edition adlı koleksiyon paketi;
  • Sınırlı sayıda üretilen CoD: Black Ops koleksiyon paketi madalyası,
  • Standart sürümde bulunmayan dört adet ekstra oynanabilir co-op haritası,
  • PSN ve XBL için özel Black Ops avatarı,
  • Özel oyun saklama kabını içerecek ve $79,99'dan satışa sunulacak.

     Bu paketlerden resmini yukarıdaki haber resmimizde de görüntüleyebileceğiniz Prestige Edition adlı koleksiyon paketi ise, Hardened Edition'da bulunan içeriklerin aynısına bir de oyunun multiplayer videosunda karşımıza çıkan yeniliklerden birisi olan RC-XD gözetleme aracı eklenmiş olarak satışa sunulacak. Call of Duty: Black Ops'un Prestige Edition sürümünün fiyatı ise, $149,99 olarak açıklandı. 
 
     Ayrıca Treyarch, Prestige Edition ile birlikte gelecek olan RC-XD aracının oyundaki işlevini göstermek için bir de video yayınladı. Bu videoyu, aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Call of Duty: Black Ops, 9 Kasım'da PS3, Xbox 360, PC, Wii ve DS için raflardaki yerini alacak.

[DHVIDEO=1495]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 1 Saat önce Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek 2 Saat önce Metal Gear Solid Delta'nın Zorluğu Kamera Açısına Göre Değişecek 2 Saat önce NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 3 Saat önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler