Diablo 3'ten Üç Yeni Ekran Görüntüsü

PC oyuncuları çok uzun zamandır Diablo 3'ün çıkmasını bekliyor
07.05.2011 10:21 Alkan Adakaner


      Diablo 3'ün facebook sayfası'nın 900.000 üyeye yaklaşması Blizzard'ın 3 yeni görüntü yayınlamasını sağladı. Sanırım beğeni sayısı 1 milyon kişiye ulaşırsa çok daha ayrıntılı görütüler görebileceğiz.
 
     Oyunun bu 3 yeni görüntüsünden bir tanesinin konsept çalışması olduğu dikkat çekiyor. Bu çalışma aslında daha önce Blizzcon 2010'da da dikkat çekmişti. Diğer oyun içi iki görüntüde ise Female Demon Hunter ve Female Wizard'ı görüyoruz.
 
      Eğer Diablo 3'ten daha fazla ekran görüntüsü görmek istiyorsanız siz de facebook sayfasındaki "beğen" tuşuna tıklayabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 20 Dk önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 22 Dk önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 46 Dk önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 1 Saat önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler