Diablo 3'ün Açılış Sinematiği VGA'da Gösterilecek!

BlizzCon'da gösterilen Diablo 3 sinematiği herkesi büyülemişti.
30.11.2011 22:19 Samet Konuksal


     10 Aralık'da yapılması beklenen Video Game Awards, bu sene daha keyifli geçeceğe benziyor. Video Game Awards'dan yepyeni duyurular gelmeye devam ediyor!
 
     Törenin sorumlu ismi Geoff Keighley, yaptığı açıklamayla birlikte Blizzard'ın Video Game Awards törenine katılacağını yazdı. Yapılan açıklamaya göre Blizzard'ın kurucuları bu törende "Oyuncuların Tanrısı Ödülü"nü alacak ve Diablo 3'ün açılış videosu dünyada ilk kez Video Game Awards'da sahnelenecek.
 
     Sony'den PS3'e özel oyun, BioWare'dan yepyeni bir yapım, Alan Wake'in devamı, Metal Gear Solid: Rising ve dahası... Kim bilir belki de bu anlamlı ödül sonrası Diablo 3'ün çıkış tarihi açıklanır? En iyisi beklemek!
 
     Bu arada yorumlarda da gördüğümüz üzere törenin nasıl izleneceği konusunu birçok takipçimiz merak ediyor. Yapılan açıklamaya göre ödül töreni Spike TV'nin resmi internet adresinden de canlı olarak yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON'un Metin Seslendirme Teknolojisi, Uncover the Smoking Gun Oyununa Eklendi 1 Saat önce Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 14 Eylül Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 14 Eylül Dragon Quest 3 HD-2D Remake Geliştirmesi Tamamlandı 14 Eylül Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı 14 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler