Electronic Arts'ın CEO'su İstifa Etti

18.03.2013 23:27 Samet Konuksal


    Yeni nesil konsolların çıkışına az bir süre kala Electronic Arts cephesinden sarsıcı bir haber geldi. Electronic Arts'ın CEO'su John Riccitiello, görevinden istifa etti.
 
    EA'in ilerleyen dönemdeki planlarını yakından etkileyecek olan bu değişiklik firmanın resmi sitesinde, yönetim kurulu başkanı ve eski CEO Larry Probst tarafından açıklandı. Probst'un belirttiklerine göre Riccitiello görevinden 30 Mart tarihinde ayrılacak. 2007 senesinden beri EA'de CEO olarak görev yapan Riccitiello, 30 Mart'tan sonra firmadaki işine yönetim kurulunda devam edecek.
 
    Yaptığı açıklamalarda John Riccitiello, "Electronic Arts, yetenekli çalışanlarıyla birlikte gerçekten sıradışı bir firma olmayı başardı. Böyle bir firmada CEO olarak görev almak benim için de bir onurdu. Altı sene içerisinde bu firmada yaptıklarımdan dolayı gurur duyuyorum. EA'in geleceğinin ve firma için yeni nesil dönemin olumlu geçeceğini düşünüyorum." sözlerine yer verdi.
 
    EA'in yeni CEO'su şu an belli olmasa da, söylentilerde firmada COO olarak görev yapan Peter Moore'un adı geçiyor. Bakalım 30 Mart'tan sonra firmada neler yaşanacak?

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 3 Dk önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 40 Dk önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 1 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler