Grand Theft Auto V'ten Yeni Detaylar

15.07.2013 20:56 Tunahan Başol


     Oynanış videosunun etkisini hala üstümüzden atamamışken, Japonya merkezli bir dergi olan Famitsu'dan GTA V'e ait yeni detaylar geldi.
 
     Oyunun Japonya'da 10 Ekim'de çıkacağını doğrulayan dergi, oyunda sahip olacağımız köpeğimizi bile kişiselleştirebileceğimizi söylüyor. Yani köpeğimizin tasmasını, diğer aksesuarlarını ve çok daha fazlasını kendi zevkinize göre belirleyebiliyorsunuz. Hatta köpeğinize dikkat etmezseniz, kaybolabildiği söyleniyor.
 
     Oynanış videosuna bakarak çoğu oyuncu, oyundaki hayvanların kısıtlı olduğunu söylemişti. Famitsu'ya göre oyunda yaklaşık olarak 15 çeşit vahşi hayvan bulunmakta. Ayrıca GTA IV'e kıyasla, animasyonların çok geliştiği söyleniyor. Söylenene göre üç karakterden her birinin kendine has bir yürüyüş şekli bulunmakta.
 
     Oyunun bir bölümünü oynayan dergi, özel bir su altı görevinin olduğunu doğruluyor. Trevor ve Micheal'ın bulunduğu bu görevde, istinilen yere kadar jet-ski'lerle gidiliyormuş.
 
     Grand Theft Auto V, 17 Eylül'de çıkışını yapacak. Eğer hala oynanış videosunu izlemediyseniz, kaçırmayın diyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 4 Saat önce Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek 5 Saat önce Metal Gear Solid Delta'nın Zorluğu Kamera Açısına Göre Değişecek 5 Saat önce NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 6 Saat önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler