MGS HD Collection'ın Vita Çıkış Tarihi Belli Oldu

17.05.2012 22:18 Erkut Köse

  
   Konami, daha önce Playstation 3 için piyasaya sürdüğü Metal Gear Solid: HD Collection paketini Vita için çıkarmaya hazırlanıyor.
 
   Duyurusu çok önce gerçekleşen, ancak tarih hakkında kesin bir bilgi verilmeyen yapım ile ilgili gün içinde bir duyuru yapan Konami, yapımın çıkış tarihini resmen açıkladı.Buna göre yapım Amerika'da takvimler 12 Haziran'ı gösterdiğinde raflardaki yerini alacak.
 
   Bu kolleksiyon paketi tamamen dokunmatik ekranı da kullanacak ve ayrıca Playstation 3'de kazandığımız başarımlarımızı, Vita'ya aktarmak da mümkün olacak. Oyunun Avrupa çıkış tarihi ile ilgili ise kesin bir tarih verilmiş değil.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON'un Metin Seslendirme Teknolojisi, Uncover the Smoking Gun Oyununa Eklendi 2 Saat önce Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 14 Eylül Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 14 Eylül Dragon Quest 3 HD-2D Remake Geliştirmesi Tamamlandı 14 Eylül Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı 14 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler