MGS: PW'nin Japonya Sürümünden Bir Sahne Kesildi

16.04.2010 20:44 Levent Polater

 
 
     Hideo Kojima, Twitter'dan yine konuştu ve bu seferde MGS: Peace Walker'ın Japonya sürümünün bir sahnesinin 18 yaş altı oyuncular için uygun olmadığına karar verilerek kaldırıldığını açıkladı.
 
    Oyunun Amerika sürümünün ise herhangi bir "sansür" uygulamasına tabi tutulmayacağı açıklandı. Kojima, oyunun, genç oyuncular içinde oynanabilir durumda olmasını sağlamak adına çalışanların bu "garip" sahneyi oyundan çıkarttıklarını belirtti. 

     Kojima, oyundan bu sahnenin çıkarıldığı için mutlu olmadığını belirterek; "Oyunlarda insanlar arasındaki savaş veya gerçek şiddeti göstermeye kalktığınız zaman şikayet etmemeniz gerekiyor. Böyle olunca oyunlar aracılığıyla iletişim sağlamak imkansız hale geliyor." diye konuştu. 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Peace Walker Platformlar: PSP Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 18 Dk önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 1 Saat önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 1 Saat önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 2 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler