Mass Effect'in Film Hakları Legendary Pictures'da

25.05.2010 13:18 Alkan Adakaner


 
     Electronic Arts tarafından yapılan açıklamaya göre yeni neslin en iyi oyunlarından Mass Effect'in film hakları Legendary Pictures'a verildi.
 
     The Dark Knight, 300, Clash of the Titans, The Hangover ve Watchmen gibi filmlerin yapımcı ortaklarından Legendary Pictures, Warner Bros. ile Mass Effect'in filminin finansal ve yapım ortalığı konusunda anlaştı.

     Bioware'in kurucuları Ray Muzyka ve Greg Zeschuk'ın da filmin yapımında danışman olarak görev alacaklarının açıklanması oyunun dünyasından çok uzaklaşmayacağımız anlamına gelebilir.

     Bu efsanevi bilim kurgu oyunu 2183 yılında geçiyor ve SS Normandy'nin kaptanı Shepard'ın takımı ile beraber çok eski bir uzaylı ırkın saldırısını durdurmasını konu ediniyor. Eğer oyundaki atmosferi filmde de bulabilirsek muhteşem bir yapımla karşılaşabiliriz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 14 Dk önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 1 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 1 Saat önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler