Microsoft: Donanım Karşılaştırmaları Anlamsız

Albert Penello benzer karşılaştırmaların önceki nesilde de yapıldığını belirtiyor
29.06.2013 09:23 Alkan Adakaner


    Xbox One ve Playstation 4 duyurulduğu günden bu yana iki konsolun teknik özellikleri donanımlar üzerinden karşılaştırılıyor. Şuan genel eğilim Playstation 4'ün daha güçlü olduğu yönünde. Buna karşın Microsoft bu karşılaştırmaları anlamsız buluyor.
 
     Xbox ürün planlama müdürü Albert Penello, günümüzde artık 1990'lardaki gibi 16-bit ile 32-bit karşılaştırmaların yapılamayacağını, Sony'nin bazı rakamlar yayınlamasının anlamsız olduğunu söylüyor.
 
     Sony'nin konsol parçalarını önplana çıkardığını söyleyen Penello, kendi ekibinin Xbox One'ın her parçasını özel olarak ele aldığını ve mükemmel bir şekilde optimize ettiğini söylüyor. Penello ayrıca ne Microsoft, ne de Sony iki konsolun yazılımsal mimarisini de tam olarak bilmediğinden bu tür tartışmaların anlamsız olduğunu belirtiyor.
 
    Çok az sayıda oyuncunun donanımsal özelliklere bakarak konsol satın alacağını söyleyen yetkili, bir bakıma herşeyin yazılıma (oyun vs) bağlı olduğunu belirtiyor. Bakalım Sony cephesi bu açıklamalara bir yanıt verecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 53 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 13 Dk önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 50 Dk önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 1 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler