PS Vita, Compex'te Görücüye Çıkıyor

Fuar Perşembe günü açılışını yapıyor.
28.11.2011 13:21 Ersin Kılıç


     Sony'nin yeni nesil el konsolu PS Vita bildiğiniz gibi 17 Aralık'ta japonya çıkışını yapacak. Konsolun Avrupa çıkışı ise 22 Şubat'ta gerçekleşecek. Sony Türkiye ise çıkışına uzun bir süre olan PS Vita'yı Compex'te tanıtmaya hazırlanıyor.
 
     1 - 4 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan Compex 2011 Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nda PS Vita tanıtımı yapılacak. Sony, PS Vita'yı Türkiye’de ilk kez, sadece bir adet ve GameX’e özel olarak segileyecek.
 
     Fuarda PS Vita dışında move oyunları ve PS3'ün en iddialı oyunlarından Uncharted 3'e de yer verilecek. bu oyunların yanı sıra Sony Vaio ile 3D deneyimi yaşayıp, Sony Tablet S'i de deneyebileceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 3 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 3 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 3 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler