SYNDUALITY: Echo of Ada için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

20.09.2023 12:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Japonya temelli medya kuruluşları Game Studio tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu SYNDUALITY: Echo of Ada için yeni oynanış videoları yayınladı. Tokyo Game Show 2023'te oynanabilecek SYNDUALITY: Echo of Ada demosunun ilk uygulamalı ön izlemelerini aşağıdan görebilirsiniz.
 
Mecha temelli yeni bir deneyim geliyor
 
 
 
SYNDUALITY: Echo of Ada oyununda oyuncular, Avareler olarak rol alacak ve yolculukları boyunca onlara kılavuzluk edecek olan Yapay Zeka yardımcıları Magus'a güvenmek durumunda kalacak. Aynı zamanda Bitiriciler olarak bilinen farklı biçime sahip varlıklarla ve diğer oyuncuların Avareleriyle yüzleşecek. 
 
Gelecek ve mecha temalı SYNDUALITY: Echo of Ada'da oyuncular, Dünya'da bulunan ender bir kaynak olan AO kristallerini toplayarak geçimini sağlayacak. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oynanış videoları
 
- Dengeki Online 
 
 
 
- Ruliweb 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 8 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 8 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 8 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler