Skyrim'in Playstation 3 Sürümü Yamalandı

28.11.2011 14:41 Levent Polater

 
    The Elder Scrolls V: Skyrim'in PS3 sürümü birçok bug ile boğuşuyor. Oyun, çıktığından beri Playstation 3 kullanıcıları oyun ile ilgili onlarca şikayette bulunuyorlar. Bugün, Skyrim oyuncuları, yapımın PS3 sürümü için yeni bir yamanın yayınlandığını duyurdular.
 
    Yamanın Playstation 3 sürümünde görülen lag (yavaşlama) sorununu giderdiği belirtiliyor. Bethesda forumlarında bazı oyunseverler ise yamanın kaplamaları bilerek düşürdüğünü öne sürüyor. Fakat bu henüz kanıtlanmadı.

    Yama ilk olarak Avrupa için yayınlandı. Yani Playstation 3'ünüz için Skyrim satın aldıysanız, oyunu açtığınızda yamanın otomatikman yüklenmesi gerekiyor. Yamadan sonraki oyun izleniminizi bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 14 Eylül Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 14 Eylül Dragon Quest 3 HD-2D Remake Geliştirmesi Tamamlandı 14 Eylül Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı 14 Eylül T1, League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda! 14 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler