Splatoon Diskinin İçinde Oyuna Ait Pek Çok Yayınlanmamış İçerik Bulundu

23.06.2015 14:10 Ömür Gencer


      Nintendo'nun WiiU'ya özel olarak geliştirdiği Splatton'a bildiğiniz gibi sürekli ücretsiz içerikler geliyor. Bir grup oyuncu oyunun diski içinde yer alan dosyaları araştırdı ve oyuna gelecek pek çok içeriği şimdiden gözler önüne serdi.
  
      Belirtilene göre diskin içinde oyuna gelecek 33 silah ve 2 adet de harita ortaya çıktı. Bu iki harita Camp ve Skyscraper. Harita ve silahların yanında Tower Control ve Rain Maker adlı iki yeni oyun modu da diskin içinde yer alıyor. Rainmaker modu fps oyunlarından alışık olduğumuz capture-the-flag moduyla aynı.   
  
       Nintendo'nun daha önce söylediği gibi Splatoon'da pek çok ücretsiz yeni içerik bizleri bekliyor olacak. Son olarak oyuna Nova Blaster adlı yeni bir silah eklendiğini belirtelim. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splatoon Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: TPS Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Forever Winter'ın Erken Erişim Çıkış Tarihi Açıklandı 02 Eylül Among Us'a Ace Attorney Serisinden Yepyeni Karakter Dahil Oluyor 02 Eylül Hogwarts Legacy Epic Games'te 329 TL: Şu Ana Kadarki En Düşük Fiyat 02 Eylül Enotria: The Last Song'un Xbox Series Sürümü Süresiz Ertelendi 02 Eylül Bekleneni Veremeyen Concord'un Satış Sayısı Ortaya Çıktı 02 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler