Xbox One'ın Çıkışında Bağımsız Oyunlara Yer Yok

24.09.2013 07:58 Alkan Adakaner


     Microsoft, Xbox One'da çok sayıda konuda eleştirildi. Anlaşılan bir konuda daha yoğun eleştirilere maruz kalacaklar. Konsolun piyasaya çıkışında herhangi bir bağımsız oyunla karşılaşmayacağız. Phil Harrison'ın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:
 
    "Bir geliştiricinin programa sahip olup oyun geliştirmesi ve bunu 22 Kasım'da piyasaya çıkarması bana gerçekçi gelmiyor. İlk (bağımsız) oyunların 2014'ün başında çıkacağını düşünmek daha mantıklı."
 
     Sony'nin ise Playstation 4'ün çıkışıyla birlikte bağımsız oyunlara da konsolunda yer vereceğini biliyoruz; hatta PSN Plus üyesi PS4 kullanıcılarına Don't Starve adlı oyun ücretsiz olarak sunulacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 25 Dk önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 1 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 1 Saat önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler