Duke Nukem: Critical Mass Yarın DS İçin Çıkıyor

Yine çok sayıda düşmanın kafasını patlatmamız gerekecek!
07.04.2011 19:48 Alkan Adakaner


     Şu sıralar herkesin gözü Duke Nukem Forever'da olsa da eski günlerdeki gibi Duke Nukem oynamak da zevkli olacaktır öyle değil mi? Eğer bir DS sahibiyseniz bu mümkün. Apogee Software tarafından DS için geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayınlanacak olan Duke Nukem: Critical Mass yarın piyasaya çıkıyor.
 
     Critical Mass'te Duke'ün düşmanı olan Proton geri dönüyor ve kahramanımıza düşman olan ne kadar kötü adam varsa bir araya topluyor. Tabi ki bize hepsinin beynini patlatma şansı veriliyor.
 
     9 Bölüm ve 27 görevden oluşan oyunda her bölüm sonunda bir Boss'a karşı mücadele ediyoruz. Side-Scroll, 3. kişi/ Cover Fire, Sniper Modu, Jet Pack Modu ve Boss Battle Modu ile birlikte 5 farklı oynanış tarzı sunacak olan oyunda 15 değişik tipte silah kullanacağız.
 
     Oyundaki gitmemiz gereken yerlere farklı yollar kullanarak ulaşmaya çalışacağımız Critical Mass'te bölümler arasında gerçek zamanlı sinematikler bulunacak.  Geliştirici firma Apogee Software oyunun ilk videosunu da yayınladı. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem: Critical Mass Platformlar: DS Geliştirici: Apogee Software Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler