Return to Monkey Island Mobil Cihazlara Geliyor

06.07.2023 19:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Devolver Digital geliştiriciliğini ise Terrible Toybox'un üstlendiği point and click macera oyunu Return to Monkey Island, 27 Temmuz'da iOS ve Android için geliyor. Return to Monkey Island ilk olarak 19 Eylül 2022'de Switch ve Steam üzerinden PC için ardından 8 Kasım 2022'de PlayStation 5 ve Xbox Series için piyasaya sürüldü.
 
Oyun bizlere neler sunuyor?
 
 
 
Serinin yaratıcısı Ron Gilbert'ın beklenmedik ve heyecan verici dönüşüyle beraber macera oyunlarının hikayesi Return to Monkey Island ile devam ediyor. The Secret of Monkey Island ve Monkey Island 2: LeChuck's Revenge'in hikayesini devam ettiren oyunda yeni maceralar bizleri bekliyor.
 
Lucasfilm Games iş birliğiyle geliştirilen Return to Monkey Island oyununda imlece dayalı oynanış, farklı adalarda maceralar ve ayrıca Terror Island ve dondurucu Brrr Muda gibi keşfedilmemiş diyarlar bulunuyor. Oyun şu anda Steam'de yaz indirimleri kapsamında 164,50 TL'den satışta yer alıyor.
 
Mobil cihazlar için fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Return to Monkey Island Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler