Fatal Frame, 30 Ekim'de Titretmeye Geliyor

05.08.2015 18:47 Talha Aynacı

 
     4. oyunu sadece Japonya ile sınırlı kalan ve bu konuda oyuncular tarafından büyük eleştiri oklarına maruz kalan Nintendo, Fatal Frame'in Wii U'ya özel oyunu Maiden of Black Water, 30 Ekim tarihinde Avrupa marketlerinde satışa sunulacak.
 
Ayrıca oyunun çift taraflı poster, bir sanatsal çizim kitabı, 4 adet ruh fotoğrafı ve de çelik kutu içerecek bir koleksiyoncu sürümü de duyuruldu.
 
Ancak tüm bu duyurulardan öte oyunla ilgili en ilginç açıklama dijital versiyonunda ilk 2 bölümün ücretsiz olarak oynanabileceği. Şayet bu iki bölüm sonrasında oyunu satın almaya karar verirseniz, kayıtlarınızla birlikte kaldığınız yerden oyuna devam edeceksiniz.
 
Eski toprak korku oyunlarını özlemle aldığımız şu dönemlerde Fatal Frame bu özlemimize çare olabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fatal Frame: Maiden of Black Water Platformlar: Wii U Geliştirici: Tecmo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Korku Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
STALKER 2: Heart of Chornobyl İçin Küçük Ama Etkili Güncelleme 2 Dk önce Sony Yaz Aylarında Daha Büyük Bir State of Play Düzenleyebilir 16 Dk önce Rainbow 6 Siege X'ten İlk Bilgiler Ortaya Çıktı: İşte Teaser 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Satışları 2 Milyona Ulaştı 2 Saat önce Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler