Sony Natal'ı Devirecek Projeyi Patentledi !

Bir objeyi çevirerek oyuna aktarıyoruz ve kaydediyoruz.
03.07.2009 03:26 İlker Yasin Yıldız

E3 2009'un şüphesiz en akılda kalan tanıtımı Microsoft'un "Project Natal" teknolojisi idi. Sony ise oldukça güzel bir tanıtım ile karşılık vermişti; fakat bu Project Natal'ın karşısında yeterince ağırlığını koyamadı.
 
Sony'nin son patentlediği teknolojiye göre Ps3 Eye karşısında gerçek objeler kullanarak oyuna dahil olmak mümkün oluyor. Meselâ gerçek bir beyzbol sopası ile oyundaki topa vurmak, gerçek bir tenis raketi ile tenis oynamak, gerçek bir golf sopası ile golf oynamak, ıstaka benzeri bir sopayla bilardo oynamak mümkün olabilecek. Patentin diagramlarına buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Death Stranding 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı! 51 Dk önce The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Geldi 09 Mart Kingdom Come: Deliverance 2 İçin Üçüncü Şahıs Modu Yayınlandı 09 Mart NewGamePlus: GTA 5'in Gelişmiş Sürümü Neler Vadediyor? 09 Mart BAFTA 2025 Yılın En İyi Oyunu Adayları 09 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler