Ouya'nın Tek Gelir Kaynağı Kickstarter

18.07.2012 03:56 Samet Konuksal


   Sistemiyle brlikte oyuncuların beğenisini kazanan ve kısa süre içinde 39 bin destekçiye ulaşan yeni ev konsolu Ouya, Kickstarter hedefini epey kısa bir zamanda geçmişti. Kickstarter'dan yoğun destek gören Ouya'nın aslında tek gelir kaynağı burasıymış.
 
   Bir haftada 5 milyon dolarlık bağışı geçen Ouya adına proje lideri Julie Uhrman, "Konsolun geliştirilme sürecindeki tek destekçisi, Kickstarter'daki takipçilerimiz. Düşünce aşamasındayken bazı firmalardan yardım almıştık fakat şimdiki durum bu şekilde." sözlerini söyledi.
 
   Engadget'e röportaj veren Uhrman, bir de Free to Play meselesini aydınlattı. Uhrman, "Free to Play oyunlara yükleneceğiz dediğimizde herkesin kafası karışmıştı. Evet her oyunu Ouya'da ücretsiz oynayabileceksiniz. Fakat bu oyunlar, kendi içerisinde bazı içeriklere ve eşyalara fiyat belirlemede özgürler." cümleleriyle birlikte durumu açıkladı.
 
   Bu arada Kickstarter bağışlarındaki son durumu merak edenlere, bağış projesinin bitmesine 22 gün kala Ouya, 5 milyon dolarla birlikte 950 bin dolarlık hedefini katlamış durumda. Ouya'ya şimdiye kadar 39,300 oyuncu destek çıktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ouya Platformlar: Mobil Geliştirici: Ouya Dağıtıcısı: Ouya Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Strateji ve Kule Savunma Oyunu Cataclismo, 20 Mart'ta Çıkış Yapacak 2 Dk önce Strateji Aksiyon Oyunu Chip 'n Clawz vs. The Brainioids PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu 7 Dk önce Monster Train 2, PS5, Xbox Series, Switch ve PC için Duyuruldu 12 Dk önce Türkçe Dil Destekli Dune: Awakening'in Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Şubat GTA 5'in PC Sürümü Yeni Nesil Güncellemeye Kavuşuyor 20 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler