Capcom Ceo'su Şarap İşine Girdi

04.05.2010 11:38 Alkan Adakaner


 
     Osakalı oyun firması Capcom'un Ceo'su  Kenzo Tsujimoto aslında sıkıntıdan değil, sadece yatırım için şarap sektörüne yöneldi. 100 milyon dolarlık bir bütçeyle kurulan bu şaraphanede üretilen şaraplara Chun-li veya Cammy gibi isimler vermemesi ise sevindirici.
 
    5,000 yen ila 15,000 Yen arasında (51$-153$) satılacak şaraplar Japonca  "Ai" (Mavinin bir tonu), "Murasaki" (Mor) "Rindo" (Çan Çiçeği) ve "Asatsuyu" (Sabah Çiyi) adlarını taşıyacak.
 
    Capcom oyunlarında bu şarapların reklamını görür müyüz bilinmez, ama Capcom Ceo'su bu iş nedeniyle firmadan el etek çekebilir.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rainbow 6 Siege X'ten İlk Bilgiler Ortaya Çıktı: İşte Teaser 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Satışları 2 Milyona Ulaştı 1 Saat önce Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 7 Saat önce Dishonored ve Half-Life 2 Sanatçısı Viktor Antonov Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Elden Ring Nightreign'in DLC'sinden İlk Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler