PS4'ün En Düşük Ortalamalı Oyunu Basement Crawl, Sil Baştan Yapılacak

24.05.2014 00:00 Samet Konuksal


    Blooberteam isimli bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen Basement Crawl, PlayStation 4'e şimdiye kadar çıkan en düşük ortalamalı oyun olma özelliğini taşıyor. Gelen incelemelerin sonucunda 27 Metacritic ortalamasına sahip olan oyun hakkında yapımcı ekip önemli bir karar aldı.
 
    Gamespot'a açıklamalarda bulunan yapımcı ekipten Marc Colhoun, "Öncelikle, oyunu satın alan kişilerden özür dileyerek başlayayım. Basement Crawl hem bizim için, hem de sizin için kabus gibi bir oyun oldu." diyerek yenilgiyi kabullendi. Colhoun, Basement Crawl'ın sil baştan, yepyeni bir oyun motoruyla yeniden geliştirildiğini söyledi.
 
    Basement Crawl'ın yeni sürümü adına Marc Colhoun, "Oyunu 10 üzerinden 10 puan almak için yeniden yapmıyoruz. Bize güvenen oyuncuların güvenini tazelemek için yapıyoruz. Ayrıca amacımız para kapmak değil. Zaten oyunun yeni sürümünü, orjinal sürümünü satın alan kişilere ücretsiz olarak vereceğiz." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Basement Crawl Platformlar: PS4 Geliştirici: Blooberteam Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
STALKER 2: Heart of Chornobyl İçin Küçük Ama Etkili Güncelleme 1 Saat önce Sony Yaz Aylarında Daha Büyük Bir State of Play Düzenleyebilir 1 Saat önce Rainbow 6 Siege X'ten İlk Bilgiler Ortaya Çıktı: İşte Teaser 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Satışları 2 Milyona Ulaştı 3 Saat önce Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler