Pokken Tournament, Wii U Satışlarını 3 Katına Çıkardı

24.03.2016 12:56 Tunahan Sofuoğlu

    
     Japonya'daki araştırma şirketlerinin raporlarına göre Pokken Tournament'in çıkışı Wii U satışlarına da olumlu yansıdı. Wii U satışları, Pokken Tournament'in çıkışıyla geçtiğimiz haftaya oranla %151'lik artış gösterdi.
 
     Geçtiğimiz hafta toplamda 3.836 adet Wii U konsolu satılırken bu hafta satış rakamı 9.644'e yükseldi. Anlaşılan Nintendo NX haberleri ne kadar gündemi meşgul etse de bazı bölgelerde Wii U'nun satışları sekteye uğramıyor.
 
     Nintendo'nun konsol pazarındaki payını anlama açısından diğer konsollarında haftalık satış rakamlarının verildiği açıklamaya göre PlayStation 4 bu hafta toplam 27.354 adet satılırken Xbox One cephesinde bu sayı sadece 75.
 
     Pokken Tournament, Wii U satışlarını 3 katına çıkarırken kendisi de haftanın en çok satan oyunları listesinin zirvesine yerleşti ve onu Digimon World: Next Order takip etti. Geçtiğimiz hafta bu listenin zirvesinde yer alan The Division ise ilginin Pokken Tournament'a kaymasıyla 3. sıraya geriledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KONAMI, eFootball Mobile'ın 8. Yıl Dönümünü Özel Oyun İçi Bir Kampanyayla Kutluyor 09 Mayıs GTA 6 İçin Beklenen Yeni Fragman Geldi 06 Mayıs Doom'un yeni oyunu Türkçe dil desteğiyle geliyor! | NewGamePlus 26 Nisan Subnautica 2 Geliştirici Günlükleri’nin İlki Erken Erişim’e Gerisayımı Başlattı 25 Nisan Erken Erişimde Olan Dinkum, Bugün İtibariyla Çıktı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler