Söylenti: Yeni Guitar Hero Oyunu Yapılıyor

27.12.2011 20:48 Levent Polater

 
    Bu sene başında da birkaç web sitesi yeni bir Guitar Hero oyununun yapım aşamasında olduğuna dair birkaç dedikodu yaymıştı. Şimdi bu söylentilere bir  yenisi daha ekleniyor, yeni Guitar Hero oyununun önümüzdeki senenin tatil sezonunda çıkarılacağını işitiyoruz.
 
    Activision'a yakın olan birkaç kaynağın yaydığı bu söylentiye göre 2012'nin yılbaşı döneminde yeni bir Guitar Hero oyunu satışa çıkacak. Yeni Guitar Hero'nun E3 2012'den birkaç hafta önce duyurulacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

    Activision tarafından kâr sağlamadığı için bir anda bir anda ipinin çekildiği Guitar Hero serisi tekrar küllerinden doğar mı dersiniz? Son birkaç aydır müzik kategorisi sessizliğini korurken ve yeni bir Rock Band oyunu da piyasada yokken Guitar Hero farklı yeniliklerle önümüze çıkabilir mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guitar Hero 5 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Aspyr Dağıtıcısı: Activision Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
yasinyild 27.12.2011 21:22:51

obaaa, pcye de çıksın lütfen lütfen lütfeeeen :(

Mext 27.12.2011 23:05:03

Bol bol iron maiden hadi bakalım.

boras06 27.12.2011 23:47:52

bence de gelmeli.Özledık bu oyunu bu sefer kar eder bence tabı saglam muzıkler ve dıkkat cekıcı kalıtelı ekıpmanlar ıle.

clubberkay 28.12.2011 04:02:42

resimdeki alevli, gitar hoşma gitti.

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Returnal Geliştiricisinden Yepyeni Aksiyon Oyunu Saros Duyuruldu 45 Dk önce Yaşam Simülasyon Oyunu Dinkum'a Türkçe Dil Desteği Eklendi: Yayıncı KRAFTON Oldu! 35 Dk önce Days Gone Remastered PS5 İçin Duyuruldu! 3 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Çıkış Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce Split Fiction İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler