Crytek'in İptal Edilen Projesi Ortaya Çıktı

07.02.2013 10:55 Samet Konuksal


    Far Cry ile birlikte hayatımıza giren ve Crysis serisiyle birlikte Türk oyuncuların üzerindeki etkisini yoğun olarak hissettiren Crytek'in yeni bir projesi ortaya çıktı. Bu projeye yeni desek de aldanmayın, mazisi 1999'a kadar dayanıyor. 
 
    Brian Audette isimli bir bölüm tasarımcısının sitesinde rastladığımız Engalus isimli bilimkurgu projesi, Crytek'in Far Cry'dan önce üzerinde çalıştığı bir oyunmuş. İlk başta Deus Ex'in oyun motoru üzerinde bir mod olarak geliştirilen Engalus, tamamen Deus Ex'ten esinlenerek oluşturulmuş. RPG öğelerinin FPS'yle harmanlandığı Engalus, 2000 senesindeki E3 fuarında bazı davetlilere özel olarak tanıtılmış. Sonradan ise Crytek, bu projeyi rafa kaldırmış. Neden iptal edildiği bilinmeyen projeyle ilgili tanıtım sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 3 Saat önce Dishonored ve Half-Life 2 Sanatçısı Viktor Antonov Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Elden Ring Nightreign'in DLC'sinden İlk Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Marvel Rivals, Nintendo Switch 2 Konsoluna Gelebilir 4 Saat önce League of Legends GAMEON Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 4. Haftası Tamamlandı! 16 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler