Microsoft ve EA, Windows Phone 8 İçin Çalışıyor

Peter Moore
14.08.2012 15:38 Tunahan Başol


     Electronic Arts, Windows Phone 8 için birden fazla oyun geliştirdiğini doğruladı. Oyun piyasasının en büyük isimlerinden olan EA patronu Peter Moore, Medal of Honor, The Sims ve World Series of Poker oyunlarını Windows Phone 8 platformuna getirmek istediğini Bloomberg ile yaptığı bir röportajda dile getirdi.
 
     Röportajda, "Biz Microsoft'un oyunlar konusundaki tutumunu görmek için onlarla oldukça yakın bir şekilde çalışıyoruz." ifadesini kullanan EA'den Peter Moore, geçtiğimiz haftalarda, Electronic Arts farklı platformları çok çabuk benimseyebildiğini ve bunun EA için iyi bir şey olduğunu düşündüğünü söylemişti.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Online, Intergalactic Projesi Yüzünden İptal Edilmiş 19 Şubat The Blood of Dawnwalker'ın Ana Hikayesi 30-40 Saat Sürecek 19 Şubat Analistlere Göre Nintendo Switch 2'nin Fiyatı 399 Dolar Olacak 19 Şubat Kingdom Come: Deliverance 2 İçin 4K Doku Paketi Yayınlandı 19 Şubat Hayatta Kalma Korku Oyunu The Backrooms 1998, 20 Şubat'ta Konsollar ve PC İçin Çıkıyor 19 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler