Artık World of Warplanes'de Yapay Zekaya Karşı Savaşabileceksiniz

23.08.2014 20:02 Ömür Gencer


       Wargaming'in ünlü free-to-play oyunu World of Warplanes, dünya çapında oynanan bir yapım. Geliştici ekip World of Warplanes için geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemeyle oyuna PVE modu ekleniyor. Bu modda oyuncular birleşerek yapay zekanın kontrolündeki botlarla savaşıyor.
 
      Yapımcı ekip bu modun oyuna yeni gelen oyuncular için birebir olduğunu belirtiyor. 1.5 güncellemesinin getirdiği yenilikler burada bitmiyor. Bu güncellemeyle oyuna Canyon adında yeni bir harita ekleniyor. Ayrıca oyunda bulunan National Park haritası da güncellemeyle birlikte büyük bir değişim geçiriyor. 1.5 güncellemesi oyuna 50'ye yakın yeni "başarım", iki yeni Platinum uçak ve eşleştirme sisteminde iyileştirmeler getiriyor. Güncelleme hakkında daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warplanes Platformlar: PC Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: MMO-TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball™ Super 11, Türkiye Futbol Federasyonu ve KONAMI İş Birliğiyle Başlıyor 09 Ekim Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 10 Ekim’de Sahiplerini Buluyor! 08 Ekim 1 Milyon TL Ödül Havuzlu PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası 'Brawl Kickoff 3' Başlıyor! 03 Ekim Dinkum, Steam Sonbahar İndirimlerinde 30 Eylül ReLU Games, MIMESIS’I 27 Ekim’de Erken Erişime Açıyor 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler