District 9'un içinde God of War 3 Demosu

GoW 3 demosunu ilk olarak GoW Collection'da göreceğiz.
28.10.2009 16:09 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz aylarda ülkemizde de gösterime giren District 9 filminin Blu-Ray versiyonu içerisinde God of War 3'ün demosu olacağı açıklandı.
 
29 Aralıkta Blu-Ray versiyonu çıkacak olan Dictrict 9'u alanlar aynı zamanda God of War 3'ün demosuna da sahip olacaklar. Ayrıca demo ile birlikte oyunun yapım aşamasının yer aldığı videolarda bulunacak.
 
"Blu-Ray faktörü Playstation 3'ü diğer sistemlerden ayıran en büyük fark oldu. Sony Pictures olarak bu özelliği kullanıp farklı seçenekler sunmaya çalışıyoruz. Bu seferde hem District 9 filmini Blu-ray kalitesinde izleyebilecek, hemde God of War 3'ün demosuna erişebileceksiniz" diyen SCEA'dan Peter Dille, bu haberi de doğrulamış oldu.
 
Neill Blomkamp'ın yönetmenliğini yaptığı District 9 filminin God of War 3 demosunu da içerecek olan Blu-ray versiyonu 39.95$'dan satışa çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler