Half-Life 2'ye Çok Gerçekçi Aksiyon Figürü

03.10.2010 21:29 Gökhan Yılmaz

 
     Valve oyunları için gerçekçi aksiyon figürleri üreten Gaming Heads'in son eseri Half-Life 2'nin Headcrab Zombie'si olmuş. Gerçeğinin (?) dörtte biri boyutlarındaki bu figür 4 Ekim'den itibaren ön sipariş ile satılmaya başlanacak.
 
     Gaming Heads'in, Valve'in diğer oyunları olan Left 4 Dead 2 ve Team Fortress 2 için de aksiyon figürleri bulunuyor. Çok gerçekçi görünen bu figürler ufak detaylarından boyamalarına kadar etkileyici görünüyorlar. Yukarıda görünen Headcrab Zombie'nin satış fiyatının ne olacağı belli değil fakat Left 4 Dead 2'den Tank'in figürü 300$'a satılmakta. Bir zamanlar Gordon Freeman gibi doktor olan bu zombi de benzer bir fiyat etiketi ile satışa sunulacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler