Total War: Warhammer II DLC'si The Hunter & The Beast Duyuruldu

29.08.2019 22:12 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Creative Assembly, Total War: Warhammer II'nin yeni indirilebilir içeriği The Hunter & The Beast'i duyurdu. 11 Eylül'de çıkacak.

Steam'de %10 indirimle 31,50 TL fiyattan ön siparişte.
İndirilebilir içerik hakkında:
 

The Hunter & The Beast, Total War: Warhammer II’ye gelen en yeni Lordlar paketidir. Girdabın Gözü ve Fani Krallıkları seferlerinde ve özel/çok oyunculu muharebelerde kullanılabilecek, Warhammer Fantezi Muharebeleri dünyasından gelmiş, her birinin kendi hedefleri, mekanikleri, birimleri ve oyun tarzı olan efsanevi iki rakip Lord karşınızda.
 
• Zengin içeriğe sahip bu iki yeni Efsanevi Lord kendi fraksiyonlarını yönetiyorlar: Markus Wulfhart, Kıdemli Avcı’nın Seferi (İmparatorluk)’ni; Avare Nakai ise Cangılın Ruhu’nu.
• Her iki Efsanevi Lord da kendilerine özgü fraksiyon mekanikleri, görev zincirleri, efsanevi eşyaları, yetenek ağaçları ve sefer anlatımlarıyla geliyor.
• Kıdemli Avcı’nın Seferi’nde tahribat gücü yüksek yeni menzilli birimler, barutlu mobil bataryalar ve destansı Avcı Kahramanlar karşınıza çıkıyor.
• Cangılın Ruhu’nda ise karşınıza Total War: WARHAMMER dünyasının en büyük canavarları olan ve devasa boyutlara sahip yeni Dread Saurianları, yeni Kroxigorlar, Razordonlar ve Törenler çıkacak.
• Kilidi açılacak, yetiştirilecek ve sahaya sürülecek yeni Namlı Alaylar

 
Sinematik duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Warhammer Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler