Xbox One Sınırsız Depolama Desteği Sunuyor

27.07.2013 11:45 Alkan Adakaner


     Bildiğimiz gibi dosyalarınızı online olarak depolayabildiğiniz cloud (bulut) sistemi Xbox 360'ta Xbox Live Gold üyelerine sunulmuştu. Buna karşın Microsoft sadece 512 MB'lık veri depolamanıza izin veriyordu. Yeni nesil konsolumuz Xbox One'da ise durum farklı olacak.
 
     Microsoft'un halkla ilişkiler dairesinden yapılan resmi açıklamaya göre cloud sistemi Xbox One'da sınırsız olacak. Yani oyunlarınızı, başarımlarınızı ve diğer içeriklerinizi sınırsızca profilinizce tutabileceksiniz.
 
     Cloud teknolojisi ne kadar etkin kullanılacak bilemiyoruz, ama bu tür seçeneklerin sınırsız olması oyuncuların hoşuna gidecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler