Korsan Kullananın PSN'i Engellenecek mi?

23.08.2010 15:14 Gökhan Yılmaz

 
     PlayStation 3'ün USB disk ile kırılması haberlerinden sonra bu yöntemi uygulayan kullanıcıların PSN'den ban yediği haberleri ortaya çıkmaya başladı. Söylenenlere göre Sony, PS Jailbreak ismindeki bu USB çipi kullananları tespit edebiliyor.
 
     Eğer bu şekilde bir yöntem kullanıyor ve PSN'e bağlanırken "8002A227" hatası alıyorsanız bu, PSN'den atıldığınızın bir habercisi oluyor.
 
     Açıklamalara göre PS Jailbreak'in kullandığı Backup Manager, kullanıcı ID'si olarak LAUN-12345 ismini kullanıyor ve Sony bu kullanıcı ismini PSN'de gördüğünde kullanıcıyı PSN'den atıyor.
 
     Henüz ortalıkta ban durumu ile ilgili net kanıtlar bulunmuyor fakat Sony'den bu yöntemi engelleyecek bir adım atılması bekleniyor. Belki bir sonraki PS3 yazılımı bu yönteme karşılık bir güncelleme içerebilir.
 

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler