Star Wars: Battlefront'un Çıkış Tarihi Görüldü + İki Yeni Ekran Görüntüsü

16.04.2015 22:35 Ömür Gencer


       Oyun dünyasının merakla beklediği Star Wars: Battlefront için yarın yeni bir video yayınlanacak. Oyunun resmi sitesinin kaynak kodlarında yer alan bilgilere göre oyun Kasım ayında çıkacak.
 
       Bahsettiğimiz kaynak kodlarında Star Wars: Battlefront'un PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 17 Kasım'da çıkış yapacağı yazıyor. Bu bilginin yanında oyuna ait iki yeni görsel yayınlandı. Bu görsellerin ikisinin de Star War hayranlarını heyecanlandıracağını söyleyebiliriz.
 
      Star Wars: Battlefront'a ait yeni bilgiler ve video yarın Türkiye saatiyle 20.30'da düzenlenecek etkinlikte paylaşılacak. Yeni bilgiler açıklandığında sizlerle paylaşacağız.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 8 Dk önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler