SimCity'ye Yeni Hız Modu

Şehir sınırları da arttırılırsa işler yoluna girecek gibi
10.04.2013 13:32 Gökhan Yılmaz

 
     SimCity çıkışında problemler yaşamış olsa da gelen güncellemelerle birlikte daha oynanabilir hale gelmeye devam ediyor. Son güncelleme ile birlikte bazı kullanıcıların yakındıkları hız sorunu gideriliyor ve eski oyunlarda da bulunan Cheetah hız seviyesi eklenmiş oluyor. Yani artık binalarınızın büyümesini beklerken dördüncü seviye olan Cheetah ile işleri daha hızlıya alabilirsiniz.
 
     Bu özellik aslında oyunda bulunuyordu fakat oyunun açılışta problem yaşaması ve sunucuların sorunlar yaşaması nedenile deaktif edilmişti. Bu arada oyun için planlanan SimCity Update 2.0 da geliştirilmeye devam ediliyor, anlaşılan büyük bir güncelleme paketi daha yolda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 1 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 2 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler