"2011'in En Sıcak Ürünü 3DS Olacak"

DS'in devri 3DS ile sona eriyor.
07.01.2011 18:20 Levent Polater

 
    Dünya üzerindeki sayılı satıcı ve yayıncılar "Bu sene gözünüz 3DS'te olsun" diyor. Nintendo'nun Mart ayına göz kırpan olağanüstü avuç içi cihazı bu ve önümüzdeki senelere damgasını vuracak gibi görünüyor.
 
     Asda'dan Andrew Thompson'ın görüşlerine göre; "3DS, 2011'in en sıcak ürünü olacak ve oyun pazarını daha önce hiç bir konsolun yapmadığı kadar alevlendirecek."
 
    3DS'in çıkışını iple çeken bir diğer kişi ise Morrisons Games'ten Nick Sultani. 3DS'in avuç içi pazarına renk katacağını söyleyen Sultani'ye Grainger Games satış direktörü Phil Moore da katılıyor. Koch Media MD'den Craig McNicol, Codemasters CEO'su Rod Cousens ve daha bir çok ünlü yapımcı ve satıcıların önde gelen isimleri 3DS için büyük bir heyecan duyuyorlar.
 
    Nintendo'nun zaten 3DS'ten umutları çok büyük, satıcılar ve oyun yapımcıları da gereken desteği vereceklerini çoktan belli ettiler. Bu sene gerçekten konsol bazında 3DS'in yılı olabilir. Merakla 19 Ocak'taki 3DS konferansını ve 3DS'in resmi çıkış tarihini bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler