Bazı Vita Oyunlarında Kayıt için Memory Card Şart

Uncharted: Golden Abyss'in 4 GB'lık yer kapladığını göz önüne alırsak bellek kartına ihtiyaç duyulmasını anlıyoruz
21.10.2011 11:55 Alkan Adakaner

 
      Hatırlarsanız Square Enix'in Playstation Vita için hazırladığı Army Corps of Hell için bir memory card'a (bellek kartı) ihtiyaç duyulmadığı açıklanmıştı. Bunun üzerine acaba bütün oyunlarda bu sistem uygulanabilir mi demiştik. Anlaşılan böyle bir şey mümkün olmayacak.
 
      Bir Japon sitesinde yer alan listede hangi oyunların bellek kartına ihtiyaç duyacağı 
açıklanmış
. Bu listede Uncharted: Golden Abyss, Ridge Racer, Disgaea 3 ve Hot Shots Golf gibi oyunların bellek kartına ihtiyaç duydukları belirtiliyor.
 
     Diğer yandan Ultimate Marvel vs Capcom 3, Blazblue: Comtinuum Shift Extend, F1 2011 ise doğrudan oyunun kartının içine kaydedilebiliyormuş. Anlaşılan bu konuda her oyun kendine göre bir sisteme sahip olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 2 Saat önce Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 3 Saat önce Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor 4 Saat önce Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu! 4 Saat önce Yeni Dragon’s Dogma 2 Modu Silahlara Benzersiz Efektler Ekliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler