God of War: Ghost of Sparta'nın Kapak Resmi

30.08.2010 22:59 Samet Konuksal


 
 
     Sony'nin bu seneki en büyük PSP kozu olan God of War: Ghost of Sparta'nın kapak resmi ve PSP bundle resimleri yayınlandı.
 
     God of War: Ghost of Sparta'nın kapak resminde yine, iki elinde kılıcıyla birlikte Kratos'u görüyoruz. Ghost of Sparta'nın kapak resminin seriye yakışacak hâlde olduğunu söyleyebiliriz. 
 
     God of War: Ghost of Sparta'nın kapak resminin yanı sıra Playstation Amerika, oyun için bir de PSP paketini duyurdu. Duyuruya göre oyunun PSP paketinde, Ghost of Sparta'nınn yanı sıra PSP'ye çıkan ilk oyun olan God of War: Chains of Olympus, Kick-Ass adında bir film ve PSP-3000 modeli bulunuyor.
 
     2 Kasım'da PSP'ye özel olarak çıkacak olan God of War: Ghost of Sparta'nın yayınlanan kapak resmine ve PSP paketinin görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War: Ghost of Sparta Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 7 Dk önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 1 Saat önce Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 1 Saat önce KRAFTON'un Metin Seslendirme Teknolojisi, Uncover the Smoking Gun Oyununa Eklendi 3 Saat önce Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 14 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler