Gran Turismo 6'nın Demosu Haftaya Çıkacak

25.06.2013 20:27 Samet Konuksal


    Polyphony'nin hem bu nesil, hem de yeni nesil PlayStation konsollarına hazırladığı Gran Turismo 6'nın demosundan daha önce söz edilmişti. Sony cephesinden bu kez GT6 demosu adına resmi duyuru geldi.
 
    Gelen haberlere göre Gran Turismo 6'nın demosu 2 Temmuz tarihinde PSN üzerinden yayınlanacak. Demoyu oynamak için herhangi bir koşul yer almayacak, yani bütün PlayStation 3 sahipleri istediklerinde demoyu oynayabilecekler.
 
    Oyunun demosunda Silverstone pistleri yer alacak ve sadece GT Academy alıştırma bölümlerini oynama şansı sunulacak. Demoyu 31 Ağustos tarihinden sonra oynamak mümkün olmayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 6 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler