Half-Life 2'ye Çok Gerçekçi Aksiyon Figürü

03.10.2010 21:29 Gökhan Yılmaz

 
     Valve oyunları için gerçekçi aksiyon figürleri üreten Gaming Heads'in son eseri Half-Life 2'nin Headcrab Zombie'si olmuş. Gerçeğinin (?) dörtte biri boyutlarındaki bu figür 4 Ekim'den itibaren ön sipariş ile satılmaya başlanacak.
 
     Gaming Heads'in, Valve'in diğer oyunları olan Left 4 Dead 2 ve Team Fortress 2 için de aksiyon figürleri bulunuyor. Çok gerçekçi görünen bu figürler ufak detaylarından boyamalarına kadar etkileyici görünüyorlar. Yukarıda görünen Headcrab Zombie'nin satış fiyatının ne olacağı belli değil fakat Left 4 Dead 2'den Tank'in figürü 300$'a satılmakta. Bir zamanlar Gordon Freeman gibi doktor olan bu zombi de benzer bir fiyat etiketi ile satışa sunulacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Vampire: The Masquerade Reckoning of New York Çıkış Tarihi Açıklandı 41 Dk önce Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Çıkışı Üç Ay Ertelendi 03 Eylül Eylül Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 03 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 03 Eylül Rocksteady Küçülmeye Gidiyor: Sorumlusu Suicide Squad 03 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler