Rock of Ages III: Make & Break'ten 13 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

27.02.2020 18:50 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Modus Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise ACE Team ve Giant Monkey Robot'un yaptığı Rock of Ages III: Make & Break'ten yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Ayrıca oyunun Stadia'ya da geleceği açıklandı.
 
Apustos 2019'da duyurulan serinin yeni oyunu Rock of Ages III: Make & Break, ilk başta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Switch için duyurulmuştu. Şimdi ise oyunun Stadia için de yayınlanacağı açıklandı. Oyunun Stadia sürümü de diğer platformlarla aynı anda yayınlanacak. Net bir tarih verilmedi ancak 2020 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.
 
Ayrıca oyundan yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Aşağıdaki oynatıcıdan yeni yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak da oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock of Ages III: Make & Break Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ace Team Dağıtıcısı: Modus Games Tür: Kale Savunma Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Dk önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler