Star Wars 1313 Duyuruldu!

01.06.2012 15:32 Samet Konuksal


     Bildiğiniz üzere LucasArts, E3 fuarında yeni bir Star Wars oyununu duyuracaktı ve bu proje ilk olarak GTTV'de gösterilecekti. Proje gösterildi, Star Wars 1313 ortaya çıktı!
 
     Şimdilik sadece kısıtlı bilgilerine erişebildiğimiz Star Wars oyununda, TPS bakış açısıyla bir Bounty Hunter'ı canlandıracağız. Henüz platformları ve çıkış tarihi net olarak belli olmayan Star Wars 1313, yüksek seviyede aksiyon içeriyor.
 
     Hangi sürümü olduğu programda belirtilmeyen ve Unreal Engine kullandığı açıklanan Star Wars 1313(Belirtilmediğine göre Unreal Engine 4 olarak tahmin ediyoruz), bizleri galaksinin en tehlikeli bölgelerinden Level 1313'e götürecek.
 
     Oyundan yayınlanan ilk görüntüye aşağıdan bakabilirsiniz. Detaylı bilgiler E3 fuarında olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars 1313 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler