Steam'de 2019 Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi Başladı

04.02.2019 21:36 Gazali Çetinkaya

 
 
2019 Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi başladı ve Steam'de yer alan binlerce ürün indirime girdi. İndirimler 11 Şubat'a kadar sürecek, buradan göz atabilirsiniz.
 
Bu seneki Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi esnasında oyuncuların 60 TL ve üzerindeki bir değere sahip olan uygun satın alımlarına otomatik olarak ilave 10 TL değerinde bir indirim uygulanacak. Bu hesap başına tek bir sepetle sınırlıdır.
 
Bunun yanı sıra indirim esnasında aldığınız oyunlardan jeton da kazanacaksınız. Bu jetonları Ödül Gişesi'ne giderek çeşitli Steam ödülleri karşılığında kullanabilirsiniz. Jetonlarınızı ışıl ışıl bir profil sayfası, ifadeler, rozetler ve hemen kullanabileceğiniz daha fazla indirim kuponu almak için harcayabilirsiniz. Bu jetonların kullanım süresi Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi'nin sonuna kadardır. 
 
Ek olarak, 2018 Kış İndirimi boyunca milyonlarca kullanıcı senelik geleneksel üçüncü Steam Ödülleri için oy kullandı. Sonuçlar belirlendi ve bütün kazananlar 8 Şubat'ta 21:00'de https://steam.tv/SteamAwards adresindeki yayın aracılığıyla duyurulacak.  

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 7 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 7 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 7 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler