The Incredible Adventures of Van Helsing Serisi, Resmi Olarak Türkçe Dil Desteğine Kavuşuyor

24.03.2014 15:36 Samet Konuksal


    Kasım 2013'ten bu yana resmi çeviri projeleriyle birlikte Türk oyuncuları için yeni bir kaynak hâline gelen Türkçe - Çeviri Yerelleştirme Grubu, son projelerini açıkladı. Şimdiye kadar Gone Home, The Testament of Sherlock Holmes ve Teslagrad gibi oyunlara resmi Türkçe dil desteği sunan ekip, Neocore Games ile anlaştı. 
 
    Bağımsız olarak çeviri işlerini yöneten çeviri grubu, Neocore Games'in sunduğu The Incredible Adventures of Van Helsing serisi için anlaşma sağladı. Mehmet Ali Fırat'ın yürüttüğü 45,660 kelimeden oluşan ilk oyunun çevirisi tamamlanmış ve test aşamasına geçmiş durumda. Test aşaması bittikten sonra çeviri, oyuna gelecek resmi yama ile oyunculara sunulacak.
 
    İlk oyun için durum böyleyken, 17 Nisan'da çıkacak The Incredible Adventures of Van Helsing II için de ayrı bir anlaşma yapılmış. Ekibin yöneticisi Aybars Sapan, ikinci oyun için çevirilerin en kısa zamanda başlayacağını belirtiyor. Türkçe dil desteğinin ikinci oyunun çıkışına hazır olup olmayacağı ise henüz belli değil. 
 
    Oyunlardan kısaca bahsetmek gerekirse, The Incredible Adventures of Van Helsing serisi, gotik atmosferi aksiyon - RPG tarzıyla buluşturuyor. Diablo benzeri bir oynanışa sahip olan seride Abraham Van Helsing'in oğlunu canlandırıyoruz. Türkçe dil desteğiyle ilgili ilk oyundan yayınlanan video ve görsele aşağıdan bakabilirsiniz. Oyunu satın alıp Neocore Games'in Türk oyun pazarına bakış açısına katkıda bulunmak isterseniz ilk oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Incredible Adventures of Van Helsing II Platformlar: PC Geliştirici: Neocore Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler