True Crime: HK, Sleeping Dogs Olarak Geri Dönüyor!

08.02.2012 16:41 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz günlerde Square Enix tarafından satın alınan ve Kane & Lynch serisinin devam oyununa verileceği düşünülen "Sleeping Dogs" isminin sırrı, sonunda ortaya çıktı. Uzun süredir kayıplara karışan True Crime: Hong Kong, Sleeping Dogs olarak geri dönüyor!
 
     İlk olarak Activision çatısı altında başlanan oyunun dağıtımı, firmanın Square Enix tarafından satın almasıyla birlikte Square Enix'e geçmişti. United Front Games'in 2012 yılının ikinci yarısında çıkarması beklenen Sleeping Dogs, PC, PS3 ve X360 için hazırlanıyor.
 
     Duyuru sırasında oyunun tanıtımı adına bir video da yayınlayan Square Enix, projenin ne kadar ciddi olduğunu bizlere kanıtlar nitelikte. Oldukça kaliteli ve aksiyon dolu bir Live Action filmiyle karşımıza çıkan Sleeping Dogs, bizleri Hong Kong gecelerindeki çatışmalara hazırlıyor.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sleeping Dogs Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 4 Dk önce Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 8 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 8 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 8 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler