Wo Long: Fallen Dynasty inceleme puanları

04.03.2023 14:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team NINJA tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu için inceleme puanları yayınlandı. İnceleme puanları gayet yüksek olmasına rağmen Steam'de oyun çoğunlukla olumsuz etiketiyle karşımıza çıkıyor. Bu olumsuz incelemelerin teknik sorunlardan olduğunu belirtiliyor.
 
Wo Long: Fallen Dynasty kaç puana sahip?
 
 
 
İnceleme toplama sitesi Metracritic her oyunun inceleme puanlarını topluyor ve bu puanların ortalamasını yansıtıyor. Wo Long: Fallen Dynasty'nin PC sürümü burada 81 puana sahip olarak karşımıza çıkıyor. Konsol tarafında da oyunun PS5 ve Xbox Series sürümü 81 puana sahip.
 
İşte tüm inceleme puanları:
 
PC (metakskor ortalaması 81)
 
Aşağıdaki inceleme puanlarının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz hangi kuruluş neden bu puanı verdi - incelemelerde nelerden bahsetti gibi detaylara bakabilirsiniz. 
 
TrueGaming - 95 
PC Gamer - 89
Jeuxvideo.com - 85 
Multiplayer.it - 85
God is a Geek - 85
The Mako Reactor - 85
GameStar - 81
RPG Site - 80
PCGamesN - 80
Game Rant - 80
Wccftech - 80
GameSpot - 80
IGN Japan - 80
TheSixthAxis - 80
Oyungezer - 75
ZTGD - 75
PC Games - 70
Inverse - 70
PC Invasion-  70 
 
Oyun şu anda Steam'de 899,00 TL'den satılıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wo Long: Fallen Dynasty Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 6 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 6 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 6 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 6 Saat önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler