Attack on Titan 2'de 30'dan Fazla Oynanabilir Karakter Bulunacak

10.10.2017 19:05 Gazali Çetinkaya

 
   Japonya'nın en büyük video oyun dergisi Famitsu, Koei Tecmo'nun yeni oyunu Attack on Titan 2'den yeni detaylar paylaştı. 
 
- 30'dan fazla oynanabilir karakter var. Eren, Mikasa, Armin ve Levi'ye ek olarak bu hafta Mike Zacharias, Nanaba ve Gelgar tanıtılıyor. Beklenmedik karakterler de planlanıyor. Hikaye modunda istediğiniz karakteri istediğiniz zaman kullanamazsınız.
 
- Hikaye yoğunluğu önemli ölçüde yükseltildi ve anime serisi Attack on Titan'ın 2. sezonu temel alınmıştır. Orijinal bir hikaye ya da öyküde herhangi bir değişiklik bulunmuyor.
 
- Günlük bölümler için, oyuncuların diğer karakterlerle olan ilişkilerini derinleştirebilmelerini ve bu karakterlerin gerçek kişiliklerini görebilmelerini sağlayan yan hikayeler geliştiriliyor.
 
- Monoküler düşmanı aramak için kullanılabilir.

- Online co-op bulunacak.

- Koei Tecmo, Attack on Titan 2 hakkındaki yeni bilgileri 24 Ekim'de prodüktör Hisashi Koinuma ile birlikte canlı yayında paylaşacak.
 
   Attack on Titan 2, 2018'in başlarında PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak. Japonya'da PS Vita versiyonu da çıkacak ancak Xbox One versiyonu çıkmayacak.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 3 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 5 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 6 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 7 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler