Bobby Kotick'in Brad Pitt'in Filminde Ne İşi Var?

Kotick istemeyerekte olsa hayran yapımı kısa filmlerde de yer almıştı.
17.06.2011 11:41 Ersin Kılıç


     Ünlü aktör Brad Pitt'in yeni filmi Moneyball'ın ilk tanıtım videosu dün yayınlandı. Beyzbol tabanlı olan ve gerçek bir hikayeden uyarlanan filmin bu ilk videosunda ise oyuncuların yakından tanıdığı bir isim de bulunuyor.
 
     Brad Pitt ve Jonah Hill'in başrollerini paylaştığı filmin ilk videosunda Activision başkanı Bobby Kotick'te yer alıyor. Tanıtım videosundan sonra Activision'a Kotick'in rolü ile ilgili bir mail atan Joystiq ekibi, Kotick'in filmde kendisini canlandırdığını öğrenmiş.
 
     İlk videoda "Burası New York Değil" cümlesiyle giriş yapan Kotick; oyuncu bul, para da onunla beraber gelsin demekten çekinmemiş. Filmin ilk videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Kotick ise 58. saniyede sahneye çıkıyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler