Bravely Default'ta Birden Fazla Oyun Sonu Olacak

Bravely Default: Flying Fairy'de masalsı bir dünyaya adım atacağız
07.04.2012 10:32 Alkan Adakaner


      Silicon Studio ve Square Enix'in Nintendo 3DS'e özel olarak hazırladığı JRPG oyunu Bravely Default'a ait yeni bilgiler ortaya çıktı. Yapımcılar oyunda tek bir oyun sonu ile karşılaşmayacağımızı söylüyorlar.
 
    Famitsu dergisine konuşan yapımcı Tomoya Asano, Bravely Default: Flying Fairy'de şu an Agnes ve Tiz adlı iki karakter açıklandığını ve bütün karakterlerin henüz tanıtılmadığını da belirtiyor. Oyunda 4 karakter yönetebileceğiz ve her biri kendine özel yeteneklere sahip olacaklar.
 
     Oyunda 4 kristalin peşine düşecek olan karakterlerimiz bu kristalleri elde edip yaşadıkları yerlerdeki felaketleri durdurmaya çalışacaklar. Örneğin Agnes'in ülkesi yel değirmenleri ile dolu ve insanlar bazı ihtiyaçlarını bu değirmenlerden sağlıyorlar. Rüzgar kristalinin kaybolması sonucunda rüzgar esmemeye başlayınca buradaki insanlar zor durumda kalıyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bravely Default: For the Sequel Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler