Epic, Samaritan Kalitesini Flash için Hedefliyor

Unreal Engine için sunulan SDK yapımcılara büyük kolaylık sağlıyor.
08.03.2012 13:35 Gökhan Yılmaz

 
     Unreal Engine 3'ün bu nesilde ne kadar aktif bir rol oynadığını anlatmaya gerek yok sanıyorum. Epic Games'in GDC 2011'de gösterdiği Samaritan teknoloji demosunun uzun vadede Flash'ta çalışabilecek seviyeye getirilmesi hedefleniyor.
 
     GDC 2011'de gösterilirken bir sonraki nesilin neler sağlayacağı ve Unreal Engine'in neler yapabileceği tanıtılıyordu. Fakat Samaritan demosu çalışabilmek için üç adet Nvidia GTX 580 kart ve büyük bir güç kaynağı kullanmıştı. Bu yılki GDC'de ise Epic demoyu henüz çıkamış bir Nvidia kartta 200 watt güç kaynağıyla çalıştırdı. Ayrıca Unreal Engine 3 ile geliştirilmiş olan Dungeon Defenders tam ekran olarak Flash'ta ve PlayStation 3'te çalıştırıldı. Xbox 360'da ise Unreal Tournament 3'ün çalışır sürümü gösterildi. Tüm bunlar kaydedilen ilerlemeyi ve daha düşük sistem kaynaklarında çalışan Unreal Engine'in teknolojisini gözler önüne seriyor.
 
     Yapılan açıklamalarda Samaritan demosunun Flash'ta çalışabilecek seviyeye getirilmesi hedeflendiği belirtilirken, kapalı kapılar ardında yapılan Unreal Engine 4 gösterilerinde katılımcıların dudak uçuklatacak görüntülere şahit olduğu söyleniyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 29 Dk önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 2 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 3 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 3 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler