GTA Online için Çalışmalar Devam Ediyor

Bağlantı problemleri GTA Online'ın kabusu oldu.
07.10.2013 12:55 Gökhan Yılmaz

 
     Bazı oyuncuların Grand Theft Auto Online'da eşyalarını, ilerleyişlerini, oyun içi paralarını ve hatta karakterlerini oyunun açılmasından birkaç gün sonra kaybetmesi nedeniyle Rockstar'dan açıklama geldi: Kayıpların nedenleri araştırılıyor.
 
     Bu sorunu minimum seviyede tutmak için yapımcılar ellerinden geleni yapıyor. Aynı zamanda da şu ana kadar kaybedilen içeriklerin sahipleri için gerekli doğrulamalar yapılmaya çalışılıyor. Bu tip bir kayıp yaşamamanız için belli başlı tavsiyeler verilmiş:
 
 - GTA Online'dan çıkmak için oyunu durdurup senaryo moduna geçerek çıkınız. Böylece oyunu kaydetmeye zorlayacaksınız.
 - Rockstar'ın Cloud sunucularına bağlanmadı takdirde Retry butonu ile tekrar denemeyin, bu karakter bilgilerinin kaybolmasına neden olabiliyormuş. Bu sorun yüksek önemle düzeltilmeye çalışılıyor.
 - Rockstar Cloud sunucuları çalışmadığı zamanlarda GTA Online oynamamanız öneriliyor çünkü yapacağınız hiçbir ilerleyişin kaydedilme kesinliği bulunmuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 7 Saat önce VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 7 Saat önce Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 8 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 9 Saat önce Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler